Vergaderzalen

 

Vergaderlocatie: de Refter of de Tuinkamer

 

Vergader klassiek in de Refter (diner 40 pers. of vergaderen max. 30 pers.) en met grotere groepen in de Tuinkamer (diner 60 pers. of vergaderen 75 personen). Een network borrel, bedrijfsdag of teamtuitje is mogelijk tot max. 150 personen. Ook mag u gebruik maken van onze ommuurde prive Kloostertuin.

Arrangementen

 

Van presentatie t/m overnachting

 

Onze vergaderarrangementen zijn beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen en zijn incl. onbeperkt koffie/thee, fruit, mintjes en water, stiften en een flipover. Ook een beamer + scherm zijn inbegrepen.

 

 

4-uurs arrangement

zaalhuur ochtend of middag, zoete snack koffie break, lunch met soep.

 

12-uurs arrangement

4-uurs arrangement + hartige snack koffie break + dineren als groep of in ‘t restaurant.

 

24-uurs arrangement

12-uurs arrangement + overnachting (8 kamers) + uitgebreid ontbijtbuffet.

4 uurs

€ 39,50 P.P.

12 uurs

€ 88,50 P.P.

24 uurs

€ 165,50 P.P.

Private dining

 

Rustiek dineren in prive setting

 

Restaurant ’t Klooster is per 1 februari 2017 geopend. U kunt met uw collega’s of zaken relaties heerlijk rustiek en bourgondisch genieten in de prive eetzaal van ’t Klooster. Private dining is mogelijk vanaf 15 personen. Geniet samen van een 3-4 of 5 gangen diner in combinatie met een bijpassend wijn arrangement of het shared dining concept (informeel dineren). Daarnaast bieden wij diners op maat volledig naar wens ingericht.

 

Vergaderlocatie

 

De Refter is een klassieke zaal met plafond ornamenten, kroonluchters en authentieke details. Er is plaats voor groepen tot 40 personen. Het is sfeervol prive dineren, in een luxe setting en met een ‘losjes chic’ service. Kies voor een ontbijtsessie, lunch of diner al dan niet in combinatie met een vergader-, netwerk of presentatie/workshop sessie. Informeer naar onze prijslijst voor meer informatie over de gerechten.

 

De Tuinkamer grenst aan onze natuurlijke en ommuurde binnentuin met eeuwenoude rode beuk. Er is plaats voor groepen (aan ingedekte tafels) voor private dining voor maximaal 60 personen. Veel licht en ruimte, authentieke details zoals de oorspronkelijke oude waterput en glas in lood ramen maken deze ruimte tot favoriet bij zakelijke gezelschappen. Ook mag er gebruik worden gemaakt van de tuin voor een gezellige borrel of BBQ.

Ontbijtsessie

 

Een frisse start van een bedrijfsdag

 

Begin samen vroeg, met een open mind en de beste ideeën zijn het resultaat. Start de dag fris met een heerlijk ontbijt en eventueel aansluitend een wandeling. Het uitgebreide ontbijtbuffet met onder andere lokale lekkernijen zoals vers fruit, huisgemaakt brood, eitjes en lekkere Klooster koffie geven de benodigde energie om samen tot concrete resultaten te komen.

 

 

Frisse start arrangement

vergaderlocatie ’t Klooster: zaalhuur ochtend, uitgebreid ontbijt buffet, onbeperkt koffie/thee en water, vers fruit, incl. beamer, scherm en flip-over

 

 

Frisse start

€ 19,50 P.P.

Aanvragen

 

‘t Klooster als vergaderlocatie 

 

’t Klooster in Uden ligt centraal in de driehoek Eindhoven, Den-Bosch en Nijmegen. Bedrijvig Veghel ligt op 7 minuten rijden via de A50. Het oude pand is een bijzondere vergader locatie, met een fijne rustige sfeer, een top service en heerlijk eten. Heeft u als bedrijf interesse om bij ons te vergaderen, te ontbijten, lunchen of dineren, uw bedrijfsuitje te organiseren en/of te overnachten? Informeer naar de mogelijkheden of vraag de prijslijst aan.

Heel fijn, goede service en lekker eten! Prettig om met collega’s in een andere omgeving te zijn. Ook heerlijk om buiten in de tuin rond te lopen.

Logo Header Menu