Top locatie met geweldig personeel, hoge kwaliteit eten en drinken!!! Een dag om nooit te vergeten!!

’t Klooster

trouwlocatie: intiem & bijzonder

 

VANAF 1 Maart 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

 

Voor jullie mooiste dag zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Trouw bij ’t Klooster en jullie bruiloft wordt bijzonder met een eigen verhaal/thema, bijpassende bloemen en decoratie, geweldige (live) muziek en heerlijk eten en drinken.

 

Trouwlocatie

 

‘t Klooster is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Uden. Er kan zowel buiten in de ommuurde Kloostertuin als binnen in de Refter of Tuinkamer getrouwd worden. Onze locatie is geschikt voor bruiloften van 30 tot 150 personen.

Ceremonie

 

Jullie zeggen ‘JA’ 

 

Bij aankomst bij ’t Klooster worden jullie gasten naar de binnentuin geleid om plaats te nemen. De ceremonie is zo intiem of zo groots als jullie zelf willen (20-100 gasten). Maak het persoonlijk door zelf de trouwgeloftes naar elkaar uit te spreken of kies voor begeleidende live muziek.

 

Vooraf bespreken we samen welk thema, kleuren of bloemen wij voor jullie mogen verzorgen. Met de witte meubelset kan alles mooi gecombineerd worden. De oude rode beuk zorgt voor een natuurlijke schaduw plek in onze tuin en is verlicht met lampjes en versierd met lampionnen.

 

Doordeweeks trouwen?

 

Hebben jullie een andere trouwdag in gedachten dan de vrijdag en zaterdag? Het is mogelijk om doordeweeks op onze locatie te trouwen incl. de opstelling met de witte stoelen en verzorging van de bloemen. De kosten hiervoor en bijvoorbeeld een aansluitende borrel of diner vinden jullie in onze prijslijst.

Taart & toost

 

Vier de liefde

 

Na de ceremonie is het tijd voor felicitaties! Met een heerlijk glas prosecco of een liefdescocktail proosten jullie met familie en vrienden op jullie liefde. Mooie groepsfoto’s mogen in de tuin gemaakt worden of aan de voorzijde van ’t Klooster.

 

Een mooie bruidstaart of hapje mag natuurlijk niet ontbreken, het is aan jullie om dit moment in te vullen. Aansluitend kiezen jullie misschien voor een borrel of receptie. Ook is er tijd om samen de trouw shoot te plannen.

Trouwdiner

 

Chic of ongedwongen

 

Wordt het een informele en gezellige BBQ, een chic 5-gangen diner, een walking dinner of misschien bourgondisch & shared dining? Onze chef kok staat klaar om jullie te voorzien van creatieve inbreng. Kies wat bij jullie past en wat jullie gezellig en lekker vinden. Vraag onze uitgebreide prijslijst aan en bekijk samen onze suggesties.

Feesten

 

Borrel of dansen?

 

Onze Tuinkamer grenst aan onze binnentuin en leent zich perfect voor een trouwfeest. Jullie dansen letterlijk tussen de buitenmuren van het klooster en allerlei authentieke details zoals een oude houten bar/kloosterbank, glas in lood ramen en de oude waterput maken het erg sfeervol.

 

Wordt het een intieme en ongedwongen borrel met lekkere hapjes of een knallend feest met DJ of band; het is aan jullie! En na het huwelijksfeest hoeven jullie nog niet naar huis, want samen met een aantal van jullie gasten is het heerlijk overnachten in de 8 hotelkamers.

Meer informatie

 

Plan een vrijblijvende rondleiding

 

Wij vertellen jullie alles vertellen over de perfecte dag. Misschien wensen jullie een intieme ceremonie en diner of hebben jullie bepaalde wensen over het trouwfeest? Wij sturen jullie per e-mail alvast meer informatie en de prijslijst toe.

 

 

VANAF 1 Maart 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

 

Door al onze gasten is nog veel nagepraat over de gezellige sfeer en romantische uitstraling.

Logo Header Menu