Iets te vieren?

 

Feesten in ’t Klooster: ga voor bijzonder

 

VANAF 1 MAART 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

 

In onze sfeervolle Tuinkamer viert u met uw gasten een feest in eigen stijl. Voor uw verjaardag kunt u denken aan een ongedwongen zondagmiddag borrel met lekkere hapjes, een Brabantse brunch of High tea of aansluitend een (privé) diner. Ook voor kinderen is er binnen en buiten ruimte om lekker te spelen.

 

Klooster tuin

 

Onze Klooster tuin is prachtig ommuurd en biedt de mogelijkheid om met uw gasten buiten te eten aan lange tafels of in groepjes. Een BBQ, walking dinner, een Italiaans bourgondisch diner. Het kan allemaal! In uw eigen thema en indien gewenst met een persoonlijk menu. De mogelijkheid bestaat om uw feest te voorzien van achtergrond muziek.

 

Feesten met overnachten

 

Een avondfeest met DJ of band kan natuurlijk ook. Met of zonder overnachten in onze 8 kamers. Het is aan u! Onze locatie is geschikt voor feesten van 30 tot 150 personen.

Private dining

 

Bourgondisch & persoonlijk

 

Onze klassieke Refter is geschikt voor groepen tot 40 personen. Dineer samen in hogere sferen met een culinair menu op maat. Onze chef kok adviseert u persoonlijk om zo de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Ook de aankleding/decoratie/bloemen worden naar wens ingericht. Privé dineren in ‘t Klooster is exclusief genieten met een authentieke ambiance.

Reserveren

 

Informeer naar de prijslijst of kom langs

 

Wilt u meer informatie over een diner, een kraamfeest, verjaardag, jubileum of misschien over een koffietafel of uitvaart? Wij bespreken graag uw wensen door om een persoonlijke bijeenkomst voor u te organiseren. Maak een afspraak om kennis te maken met ‘t Klooster. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons bereiken via onderstaande button, via info@hetklooster-uden.nl of tel: 0413 – 25 95 05.

Alles was perfect, locatie, bediening en het buffet was geweldig. Het is een aanrader voor diegene die nog iets te vieren hebben.

Logo Header Menu