Heerlijk gegeten Fijne informele ambiance. Menu met puur eten en herkenbare ingrediënten.

Menukaart

Restaurant ’t Klooster: rustiek genieten

 

Klik hieronder voor een impressie van onze menukaart in het restaurant. Naast de kaart serveren wij dagverse vlees en vis gerechten. Wij houden altijd rekening met uw dieet wensen.

 

Reserveren

 

Voor een tafel in ons restaurant 

 

Bij ons is het bourgondisch te dineren in een prachtige setting. Wij voeren een klassieke (franse/wereldse) kwaliteit keuken met een rustieke twist, gericht op de seizoenen en met zoveel mogelijk lokale en verse producten (deels uit eigen tuin). Onze menukaart wisselt 4x per jaar.

 

VANAF 1 MAART 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

Het interieur

 

Oud vs nieuw

 

Een sfeervolle mix van hoge plafonds, ornamenten en kroonluchters samen met moderne materialen en accessoires. De ruimte is ingericht als een ode aan de geschiedenis van het pand. Oude kerkbanken zijn omgebouwd tot twee open barren en ook de kunst is geheel in thema. Zelfs de menukaart geeft de sfeer van een menu bijbeltje.

 

Restaurant

 

Ons restaurant beschikt over 40 zitplaatsen met ronde en vierkante tafels en is verdeeld over twee kamers die met elkaar verbonden zijn door de twee barren en de hal. Het interieur is zoals onze service gastvrij, luxe maar informeel tegelijkertijd.

Private dining

 

Exclusief dineren

 

Het is mogelijk om met een groep vanaf 10 personen privé te dineren. Onze Refter biedt een exclusieve setting. Een gezellige avond uit voor familie en vrienden of voor een zakelijk gezelschap. U kunt gerechten kiezen van onze restaurant menukaart (vb. een 3 of 4 gangen diner). Ook hebben wij een speciale kaart die wij voor gezelschappen hebben samengesteld. Indien gewenst is een menu op maat mogelijk. Wij houden rekening met de dieetwensen van uw gasten.

 

Private dining openingstijden:

 

maandag t/m zondag (op aanvraag)

de gehele dag, van ontbijt, lunch, diner t/m overnachting

 

Reserveren is mogelijk via telefoonnummer 0413-259505. Of informeer via info@hetklooster-uden.nl bij speciale wensen, grote groepen en private dining.

Kadobon

 

Op zoek naar een culinair en feestelijk cadeau?

 

Geef een avondje uit met de dinerbon van ‘t Klooster, verkrijgbaar vanaf 25,- Om een dinerbon te bestellen doorloopt u de stappen in ons systeem. U betaalt via iDeal. Na betaling ontvangt u een bevestiging via uw e-mailadres. Indien gewenst kunt u kosteloos een fysiek exemplaar van de dinerbon op onze locatie ophalen.

De smaken van nu met een vleugje van vroeger. Culinair genieten in hogere sferen.

Logo Header Menu