VANAF 1 MAART 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

Kadobon

 

Op zoek naar een culinair en feestelijk cadeau?

 

Geef een avondje uit met de dinerbon van ‘t Klooster, verkrijgbaar vanaf 25,- Om een dinerbon te bestellen doorloopt u de stappen in ons systeem. U betaalt via iDeal. Na betaling ontvangt u een bevestiging via uw e-mailadres. Indien gewenst kunt u kosteloos een fysiek exemplaar van de dinerbon op onze locatie ophalen.

Uden en omgeving

 

Bourgondisch & divers 

 

Van lekker winkelen tot uitgebreid genieten van Brabants groen en cultureel erfgoed. Voor jong en oud is er in Uden en omgeving veel te beleven.

 

Cultuur

 

Tegenover ‘t Klooster ligt cultuurpodium De Pul met o.a. pop, (classic)rock en dance-events. Voor andere culturele uitstapjes ga naar o.a. Theater Markant, de bioscoop Take Ten of Museum voor Religieuze kunst.

 

Natuur

 

De Maashorst is een uniek uitgestrekt en gevarieerd natuurgebied. Ook bevinden zich de zandheuvels van Bedaf en natuurgebied De Kleuter met vele fietsroutes in de nabije omgeving. Of bezoek de nostalgische Kildonkse molen.

 

Familie

 

Bij Billy Bird Park Hemelrijk in Volkel is het een dag vol plezier voor het hele gezin. Of bezoek Ziezoo dierenpark of Hullie speelboerderij. Ook de gezellige (speel) kinderboerderij van Uden is een aanrader.

 

Winkelen

 

Laat auto of fiets lekker staan en ga winkelen in het centrum van Uden. Het compacte centrum met winkels, restaurants en cafés ligt op loopafstand van ‘t Klooster Uden en u kunt hier uren gezellig winkelen en culinair vertoeven.

VANAF 1 MAART 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

Wij hebben bijna 3 jaar in Uden gewoond, zonder te weten wat voor een prachtig historisch gebouw zich middenin het centrum bevond…

Logo Header Menu