Afscheid in ‘t klooster

koffie tafel of dienst 

 

VANAF 1 Maart 2018

is ’t Klooster gesloten

i.v.m. de verkoop van het pand.

De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt.

 

Na een overlijden moeten er veel zaken geregeld worden. Wij helpen u om op een waardige manier een koffie tafel of de volledige uitvaart-ceremonie te verzorgen. Meestal met tussenkomst van een uitvaartonderneming die u begeleidt.

 

Koffie tafel, borrel of diner?

 

In onze stijlvolle ruimtes kunt u een mooie dienst organiseren. Onze Tuinkamer is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Ook kan de ceremonie buiten in de tuin plaatsvinden. De Refter is geschikt om privé te dineren met uw naasten.

Wij beschikken over een muziek- en spreek installatie en een beamer en scherm voor een dia voorstelling.’t Klooster zorgt ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over de verzorging van de gasten.

 

Een afscheid op maat?

 

Heeft u bepaalde wensen of ideeën laat het ons weten; wij denken natuurlijk met u mee. Het is mogelijk om vrijblijvend onze prijslijst te ontvangen.

Meer informatie

 

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

 

Wilt u meer informatie over een koffie tafel of uitvaart? Of misschien wenst u een (privé) diner met uw naasten? Het is waar u zich prettig bij voelt. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust samen kunt zijn. Maak een afspraak om kennis te maken met ‘t Klooster. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons bereiken via onderstaande button of via telefoonnummer 0413 – 25 95 05.

Het voelde als een thuis. Iedereen sprak achteraf over de fijne sfeer en de goede service van de bediening. Bedankt!

Logo Header Menu